1011017_10152023844729418_1255569637_n
epitelioma.sl_-756x1024

– Отворена сцена –

ТЕАТАР ЧЕКОРИ

нека Талија и Мeлпомена ни бидат вечно наклонети..

P6078773-768x1024
pistolot.sl_-1024x818

Издвоени претстави:

"Императорот и архитектот на Асирија",
- Фернандо Арабал, 2017

"Ние", 2019

По адаптација на текст од Весна Огненовиќ и Будимир Нешиќ