„Сликата“ - 2009 година

Ежен Јонеско
Режија: Боре Ангеловски Играат: Петко Костовски, Наташа Цветановска, Коста Виранов Суфлер/Инспициент: Ивона Стаменковска Техника:Александар Атанасовски – Мутер, Ѓорги Поп Ѓоргиев – Гошо

Театар „Чекори“ постои 48 години и со својата долгогодишна дејност има реализирано низа престстави, во самостојна продукција, но и со поддршка на Општината Гази Баба, Градот Скопје и Министерството за култура на Република Македонија..

Контакт

© 2022 Театар Чекори.  Сите права задржани