„Поздрави некого“ - 2016 година

Весна Огненовиќ и Будимир Нешиќ, 2016 година
Играат: Јована Јовева, Ангела Ампова, Сара Мирческа, Моника Ландова, Александар Ивановски, Виктор Китановски, Стефан Хаџи-Евтимов, Кристијан Костадиновски
 
Режија: Петко Костовски 

Театар „Чекори“ постои 48 години и со својата долгогодишна дејност има реализирано низа престстави, во самостојна продукција, но и со поддршка на Општината Гази Баба, Градот Скопје и Министерството за култура на Република Македонија..

Контакт

© 2022 Театар Чекори.  Сите права задржани