„Симфонија на паѓањето“ - Втора изведба, 2016 година

 По делата на Данил Хармс
Играат: Маја Ѓурчевска, Зорица Стоименовска, Виктор Петрески, Петко Костовски
 
Режија: Петко Костовски
 
Техника: Кирил Наумоски 

Театар „Чекори“ постои 48 години и со својата долгогодишна дејност има реализирано низа престстави, во самостојна продукција, но и со поддршка на Општината Гази Баба, Градот Скопје и Министерството за култура на Република Македонија..

Контакт

© 2022 Театар Чекори.  Сите права задржани