„Џон и Џо“ - 2017 година

„Џон и Џо“ – По текст на Агота Кристоф, 2017 година
Играат: Маја Ѓурчевска – Џо, Павлина Стефанова – Џон, Сања Балшиќеска – Џин
 
Режија: Петко Костовски

Театар „Чекори“ постои 48 години и со својата долгогодишна дејност има реализирано низа престстави, во самостојна продукција, но и со поддршка на Општината Гази Баба, Градот Скопје и Министерството за култура на Република Македонија..

Контакт

© 2022 Театар Чекори.  Сите права задржани