„Поетични суштества“ - 2019 година

По делата на Антон Павлович Чехов
Играат: Никола Димевски, Ангела Наумовска, Тамара Стојановска
 
Режија: Маја Ѓурчевска 
 
Костимографија и дизајн на постер: Томи Андреев

Театар „Чекори“ постои 48 години и со својата долгогодишна дејност има реализирано низа престстави, во самостојна продукција, но и со поддршка на Општината Гази Баба, Градот Скопје и Министерството за култура на Република Македонија..

Контакт

© 2022 Театар Чекори.  Сите права задржани