„Гласови" - 2022 година

Текст: Љубомир Морев

Во претставата играат:
Лило – Никола Димевски
Тоти – Марко Џамбазоски
Режија: Маја Ѓурчевска
Светло и тон мајстор: Михаил Митевски
Суфлер и инспициент: Ангела Наумовска
Дизајн на постер: Лела Савевска
Камера и видео монтажа: DEOSOL MEDIA

Театар „Чекори“ постои 48 години и со својата долгогодишна дејност има реализирано низа престстави, во самостојна продукција, но и со поддршка на Општината Гази Баба, Градот Скопје и Министерството за култура на Република Македонија..

Контакт

© 2022 Театар Чекори.  Сите права задржани