„Измамници" - 2022 година

Текст: Звонимир Бајсиќ

Во претставата играат:
Ќо – Даниел Гочевски
Аурелије – Давид Ангеловски
Режија: Маја Ѓурчевска
Светло и тон мајстор: Никола Димевски
Суфлер: Марија Младеновска
Дизајн на постер: Лела Савевска
Камера: Горан Гочевски
Видео монтажа: Никола Димевски

Театар „Чекори“ постои 48 години и со својата долгогодишна дејност има реализирано низа престстави, во самостојна продукција, но и со поддршка на Општината Гази Баба, Градот Скопје и Министерството за култура на Република Македонија..

Контакт

© 2022 Театар Чекори.  Сите права задржани